Andelsboligforeningen Matrosvænget Øst

Andelsboligforeningen Matrosvænget Øst

Andelsboligforeningen Matrosvænget Øst er en Andelsboligforening beliggende i Hjerting ved Esbjerg med 17 fritliggende huse som varierer i størrelse fra 73 m2 til 152 m2, samt et fælleshus. 8 af husene er i ét plan og 9 huse er i 2 plan.

Foreningen er meget velfungerende med god orden i økonomien, og en årlig generalforsamling hvor andelshaverne på demokratisk vis bestemmer over foreningens drift og midler.

Mellem generalforsamlingerne har vi en bestyrelse på 5 medlemmer og 2 suppleanter som styrer foreningen.

25-08-2020

Guide: Overdragelse af andelsboligen

Du har besluttet dig for at sælge din andelsbolig, men må du selv bestemme, hvem der skal overtage den? Og hvad hvis du ønsker at give en gunstig pris til køberen – som tilfældigvis er dit barn eller barnebarn? Og hvad betyder fejl og mangler for salgsprisen, når det alligevel er familien som skal overtage? Vi giver dig alle svarene, når det handler om overdragelse af andelsboligen.

25-08-2020

Andelsbolig- Det skal du vide før køb

Køber du en andelsbolig frem for en ejerbolig, er der fordele og ulemper for din økonomi. Få hjælp til, hvad skal du være opmærksom på, inden du køber.

13-03-2020

Coronavirus og andelsboligforening: Hvordan skal man forholde sig?

Opfordringen fra regeringen blev meldt klart ud på onsdagens pressemøde: Vi skal undgå smittespredning ved at begrænse forsamlinger og social kontakt. Retningslinjer, der også udfordrer måden hvorpå andelsboligforeningen drives på. For hvad med generalforsamlingen? Og må bestyrelsen overhovedet mødes? Vi ser nærmere på retningslinjer og anbefalinger her.

14-11-2019

Indgreb mod bolighajer kan skrælle 25 procent af din andelsbolig

Boligministeren har fået ekspertgruppes mulige modeller til at bremse bolighajer.

  

Klik her for at læse flere nyheder

ABF-AKTIVITETER