Andelsboligforeningen Matrosvænget Øst

Del gerne siden med dine venner.

Lidt om Andelsforeningen

Andelsforeningen set fra oven.

Beboersammensætning:
Beboersammensætningen er en bred blanding af alle aldersklasser, bl.a. er her unge familier med børn i alle aldre, og her er folk i en mere moden alder. Vi er gode til at hjælpe hinanden, f.eks. når nogen er udrejst, er der altid naboer som er villige til at træde hjælpende til, og holde et vågent øje med huse og evt. husdyr som måtte efterlades.

Vedligehold:
Vedligeholdelse af husene står vi selv for, og er også vedtægtsbestemt, men der er en stor personlig frihed til at indrette husene som man vil, dog skal større ændringer ind over bestyrelsens bord. Vi vedligeholder også selv vores fællesområder, og her er masser af plads med legeredskaber for børnene, bl.a. legehus, rutsjebane, gynger og klatrestativ.

Økonomi:
Vi har ingen dyre lån i foreningen og det er selvfølgelig med til at holde huslejen på et acceptabelt niveau hvor de fleste kan være med. Detaljer om huslejen kan ses i regnskabet.
Huspriserne er vedtægtsbestemte, administrationen køres af en administrator og foreningens årsregnskab laves af en anerkendt revisor.

Grønne områder:
Vi har årlige fællesdage, hvor vi i fællesskab sørger for at de grønne områder bliver vedligeholdt, og disse dage afsluttes altid med en hyggelig frokost i fælleshuset.

Fælleshus.
Vores fælleshus bruges til foreningens arrangementer, f.eks. afholder vi vores generalforsamlinger i huset. Der er borde og stole til ca. 25 – 30 personer, og det er der også brug for, da der på generalforsamlingerne er mulighed for at alle andelshavere med partnere kan deltage.

Der er også mulighed for at andelshaverne kan låne huset til deres private arrangementer, blot ved at betale de udgifter der er forbundet med det. I fælleshuset er der placeret et antal senge, som andelshaverne kan gøre brug af - både i fælleshuset og i deres hjem, hvis de har overnattende gæster.

Området.
Andelsboligforeningen Matrosvænget Øst, er beliggende i et roligt og naturskønt område for enden af Matrosvænget i Hjerting ved Esbjerg. Foreningen har en mark med græssende heste til den ene side, og et kommunalt grønt område til den anden side. I området er der yderligere to andelsforeninger, og ellers er der et større villaområde som nabo.

Afstande til de mest interessante steder:

Der er 2,0 km. til nærmeste benzintank
2,0 km til nærmeste butik som er en Rema1000,
3,6 km til Hjertingcentret
3,6 km til Hjerting Kirke,
2,6 km til Hotel Hjerting og den flotte ny restaurerede strandpromenade som nok er en spadseretur værd,
2,6 km til Hjerting skole,
4,0 km til Hjerting Strandpark (skænket af Lida og Oskar Nielsens fond),
9,6 km til torvet i Esbjerg,
700 m til busstoppesteder med to busruter til byen,
Der er 200 m. til en naturlig sø hvor der er ænder og masser af andet dyreliv som nok kan interessere en naturelsker.
Der er et omfattende stisystem til og fra området, hvor man kan cykle i ro og mag uden at skulle tænke på biltrafikken,